En leksakgrossist med kvalitetsleksaker

Pellianni

Pellianni, svensk design och kvalitet. Lekfull vardagsglädje med unik design!

Kvalitetsleksaker med stilsäker form och unik design i samarbete med välkända svenska designers – det är Pellianni! Vardagsglädje för hållbar kärlek i generationer.

Karin Mannerstål designade första kollektionen

Karin berättar. På utsidan ser vi alla olika ut. Som tur är! Långa, korta, smala, tjocka, sura, glada. Men på insidan är vi identiskt lika. Precis som mina gosedjur. De har exakt samma innanmäte och uppbyggnad allihop, men till det yttre skiljer dom sig i färg och detaljer och blir väldigt olika individer. Ögonen spelar en viktig roll för vilka vi dras till och blir förtjusta i. Vissa klickar man med direkt, andra går spårlöst förbi. 


Vågar du se mina djur i ögonen?! Det kan uppstå kärlek!

De kreativa gosedjuren med sina härliga, unika karaktärer kommer att säljas i butik fr om April. Gensvaret vi fått under utvecklingsfasen är mycket stort, och vi gläds med både designers, återförsäljare, glada barn och föräldrar som får lite extra guldkant i sin vardag. Familjen Brigbys vill alla väl och bryr sig verkligen om vad våra kunder tycker och tänker. Vi lyssnar och lär, och vi gör vårt allra bästa för att tillmötesgå dina önskemål. Därför har vi redan nu fler spännande produkter på gång tillsammans med Karin. Än så länge är det hemligt... Men vill du vara först med det senaste? Beställ vårt nyhetsbrev genom att maila dina kontaktuppgifter samt epost till info@brigbys.se. I ämnesraden skriver du ”Pellianni”. Då får du förtur till våra evenemang och kommer även att få fina inköpserbjudande allra först!


Familjen Brigbys välkomnar alla till ett riktigt spännande Pelllianni-år!


  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan