En leksakgrossist med kvalitetsleksaker

Att få arbeta för barn är en förmån och ständig utmaning tycker vi på Brigbys. Reaktionen från barnen är direkt och genomärlig. Men här finns också ett stort ansvar. Kvalitet och funktion är självklara förutsättningar för oss, det finns inga alternativ eller genvägar.

Vi vill göra vårt bästa för att ta ansvar för hela kedjan från tillverkare, till distributörer, till detaljister, kunder och till slut barnen som ska få leka, tryggt och säkert.  Att vara delaktig i kedjan runt familjen Brigbys ska vara omgärdat av schyssta villkor för alla parter.

Det vill vi att du ska kunna lita på, det har följt oss i vårt arbete sedan starten av företaget för över trettio år sedan. Det är ett ständigt arbete som alltid ska utvecklas.  Men det räcker inte! Brigbys ska vara aktiva i utvecklingen av vårt samhälle. Vi vill att den jord vi efterlämnar till våra barn ska vara en bättre plats än den är idag. 

Att vi gör vårt bästa för att skapa rätt utveckling, det är vi skyldiga våra barn. Cirkulär ekonomi är en allt viktigare förutsättning som inspirerats av industriell ekologi och naturens kretslopp. Strävan är att avfall inte ska existera utan ses som en råvara. Produkter designas för att lätt kunna återanvändas med hög kvalitet i ett tekniskt och biologiskt kretslopp. Den här utvecklingen vill vi vara delaktiga i. Därför har vi också valt att utveckla ett sortiment av våra produkter som lätt kan associeras till cirkulär ekonomi.Se det som några första steg i en fortsatt utveckling av Brigbys. 

 Välkommen du som vill vara delaktig i att bygga en hållbar framtid.  För oss inom Brigbys är det en utveckling baserad på omtanke och kvalitet.  Tack vare dig kan vi gemensamt bidra till en bättre värld.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan