En leksakgrossist med kvalitetsleksaker

Hemsidan 

Vi har kommit en lång väg men fortfarande återstår mycket arbete. Har ni tips på delar att förbättra eller andra tankar och idéer tar vi gärna emot dem. 

 

1. I varje vy kan du nu antingen köpa genom att klicka på produkten eller välja snabborderformulär. Du ser detta uppe till vänster över produkterna. Då kommer de i en listning där man fyller i antal i en ruta och lägger samtliga i kundkorgen på en gång.  

2. När du har skapat en order eller kundkorg i det nya systemet kan du klicka på -Mitt konto, -Mina kundkorgar och sen går det att kopiera en gammal kundkorg. Tänk på att om du redan har något i kundkorgen så försvinner detta. En väldigt finurlig funktion. 

3 Du kan nu hjärta produkter som då sparas som dina favoriter. 

4. Under Mitt konto kan du även lägga in reklamationer. 

5. Live chaten är utvecklad vidare för stöd och råd. 

6. På Mitt konto kan du också se en lista på de produkter som du köper mest av 

7. Funktionen Familjen Brigbys rekommenderar hittar du under Mitt konto. Här  rekommendenderar vi en del speciella artiklar. Klicka på pratbubblan så ser du varför :) 

OBS! Hemsidan är bara för registrerade och godkända företagskunder. Är du privatperson och letar efter en produkt så tveka inte att ta kontakt så hjälper vi dig. Detsamma gäller om du är ny kund. Bara maila eller ring så hjälper vi dig gärna. 

 

Ha en fin dag!

Johan
VD på Brigbys AB

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan